"Разочаровах много хора"! Иска ли Антъни Джошуа да се реваншира на феновете с реванш срещу Олександър Усик?


"Разочаровах много хора"! Иска ли Антъни Джошуа да се реваншира на феновете с реванш срещу Олександър Усик?
Снимка: GettyImages

1623 0

Кариерата на Антъни Джошуа вървеше перфектно и се намираше в страхотен възход, след като англичанинът върна коланите си от мексиканеца Анди Руис. Всичко това, докато на ринга срещу него не застана Олександър Усик, за да шокира света, побеждавайки един от най-впечатляващите боксьори в новата история на спорта.

Направи го не веднъж, а два пъти. Е, подобен подвиг ще иска да постигне и предстоящият съперник на англичанина Джърмейн Франклин. Американският боец се изправя срещу именития си съперник в събота (01.04). Малко преди двубоя, Джошуа все пак помисли за евентуален реванш срещу Усик. Самият той сподели, че има желание да излезе в такъв и да се реваншира на разочарованите му фенове.

Решен за реванш!

"Да, разочаровах много хора, така че заслужавам ударите, които получавам. Аз винаги съм имал големи очаквания от себе си, но срещу Усик... Определено бих се възползвал от възможността да се бия отново с него", заяви Джошуа пред "Boxing King Media".

Възможен ли е подобен дуел?

Към момента Олександър Усик изгуби шанса си да стане първия, обединил всички колани от 1999-а година насам. Дългоочакваният му двубой срещу Тайсън Фюри така и не се осъществи. Вместо "циганския крал" пред него се очаква да застане Даниъл Дюбоа, когато сделката помежду им бъде завършена.

Това оставя възможността пред Антъни Джошуа за реванш отворена. Преди това да се случи обаче, той трябва да се разправи с Франклин в "02 Арена" в събота. Ако спечели, може да стартира преговори за следващия си бой. Самият той не крие, че освен за мач с Усик, си мисли и за потенциален такъв с Тайсън Фюри.

Гледайте завръщането на Джошуа на ринга - ето как!

Предстоящата галавечер е изключително важна за Джошуа, като всички фенове на бокса в България могат да я гледат само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, а всичко интересно преди, по време и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg!

Благодарение на партньорството ни с DAZN, читателите на Sportlive.bg могат да гледат Джошуа срещу Франклин с 50% намаление - вижте как, като последвате линка!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички