"Нуждаеш се от мен"! Антъни Джошуа прикани Тайсън Фюри да го предизвика на бой


"Нуждаеш се от мен"! Антъни Джошуа прикани Тайсън Фюри да го предизвика на бой
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

1913 0

Ако завръщането на Антъни Джошуа срещу американеца Джърмейн Франклин се увенчае с успех, евентуален бой срещу легендарния Тайсън Фюри ще бъде нещото, към което се стреми. Това сподели самият той пред "BBC Radio  Five Live". 

Провалът Фюри - Усик

Според повечето специалисти, "циганския крал" направи така, че дългоочакваният му двубой срещу Олександър Усик да не се състои. Като причина се изтъкват хонорарите на двамата боксьори, които не били по вкуса на англичанина. Според Джошуа, това е снело доверието на хората спрямо Фюри.

"Нуждае се от мен"!

"Няма по-добър момент да се срещна с Фюри на ринга от сега, защото той се нуждае от мен, за да се съвземе след този цирк, това разочарование. Трябвам му, така че няма по-добър момент, за да ме предизвика, а аз съм човек, който ще приеме всяко предизвикателство", категоричен бе Джошуа дни преди двубоя с Франклин и продължи.

"Не съм в позицията да упреквам никого. Напълно съм сигурен, че този мач (Фюри срещу Усик) ще се случи. Номер 1 - ако бях в тази позиция и не бях приел боя, как хората щяха да се отнасят с мен? Номер 2 - ако не бях излязал в тази битка, какво щеше да каже Фюри за мен? Така че няма да падна до това ниво. Уважавам всеки, който стъпи на ринга. Понякога обаче мисля, че някои хора трябва да внимават какво говорят", допълни още той.

Гледайте завръщането на Джошуа на ринга - ето как! 

Предстоящата галавечер е изключително важна за Джошуа, като всички фенове на бокса в България могат да я гледат само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, а всичко интересно преди, по време и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg. 

Благодарение на партньорството ни с DAZN, читателите на Sportlive.bg могат да гледат Джошуа срещу Франклин с 50% намаление - вижте как, като последвате линка! 

Гледай завръщането на Джошуа само в DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички