Пулев: Няма да приема оттегляне от мача с Джошуа!


Пулев: Няма да приема оттегляне от мача с Джошуа!
Снимка: Gulliver/GettyImages

1663 0

Българската звезда в бокса Кубрат Пулев заяви защо няма нищо против мачът между него и Антъни Джошуа да се проведе без публика. Софиянецът дори смята, че битката на ринга между двамата ще е още по-ожесточена, ако играят в празна зала. Този път той категорично заяви, че няма да приеме да се оттегли от двубоя срещу заплащане, за да се съществи мегасблъсъкът Джошуа - Тайсън Фюри.

"Нямам тъпрние мачът да започне. Мисля, че е възможно да се бием без фенове по трибуните. Ще бъде още по-ожесточено. И много по-интересно за телевизионната публика. Влизам в този мач, за да го спечеля", категоричен бе Пулев пред badlefthook.com.

"Няма да приема оттегляне. Направих го веднъж, когато не бях длъжен, за да има своя втори мач срещу Руис. Всичко бе против правилата на Световната боксова федерация, но направих компромис. Достатъчно! Не разбирам защо продължаваме да отлагаме, вместо да определим дата и място и да запонем работа. Нямам търпение да победя. Толкова много боеве в ММА се провеждат, има планирани боксови мачове за юни и юли. Какво ни спира? Не се страхувай, шампионе, хайде!", каза още боксьорът. А кога се очаква да се проведе мачът вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички