Еди Хърн: Мачът с Пулев ще бъде преди обединителния бой с Фюри


Еди Хърн: Мачът с Пулев ще бъде преди обединителния бой с Фюри
Снимка: Instagram

2603 0

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, поне временно сложи край на спекулациите, че мачът на британската звезда със сънародника му Тайсън Фюри може да изпревари във времето този срещу Кубрат Пулев. Както е известно, договорът за мач между Джошуа и българина вече е подписан и двубоят дори бе насрочен за след един месец, но пандемията от коронавирус принуди организаторите да го отложат.

Самият Хърн, а и някои медии неведнъж повдигаха темата, че за настоящия шампион на IBF, IBO и WBA е по-важно да се бие с Фюри, за да обедини всички важни титли в бокса в тежка категория. Говореше се, че Пулев може да бъде заобиколен и че може да му се предложат пари, за да не се бие със звездата сега. Хърн обаче отхвърли тези възможности.

"Искаме задължителната защита да бъде извадена извън пътя, преди той да премине към безспорния двубой догодина. Преди бяхме насочили усилия към това Джошуа да се бие с Пулев в началото на август, за да сме сигурни, че следващият ни мач може да бъде през декември. Поради необходимата подготовка и мащаба на участията му, Ей Джей ще се състезава само веднъж през 2020 година", коментира известният промоутър, цитиран от The Sun. Междувременно, Пулев и Джошуа имат поставен срок, в който да решат къде ще се бият (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички