Кубрат Пулев: Джошуа се страхува от мен, затова отлага мача


Кубрат Пулев: Джошуа се страхува от мен, затова отлага мача

472 0

Българският боксьор Кубрат Пулев отново нападна бъдещия си противник на ринга - Антъни Джошуа, като заяви, че британецът явно се страхува от него, за да отлага мача им.

"Изглежда, че е уплашен и затова се опитва да отложи или отмени мача. Има две възможности: или се биеш, или овакантяваш титлата. От наша страна направихме всичко. Съгласихме се на всички условия, които екипът на Джошуа поиска и сега зависи от тях. Готов съм да срещна Джошуа, без значение къде. Чакам Еди Хърн най-сетне да вземе решение къде да се бием и да започваме", заяви Кобрата за badlefthook.com.

"Виждам, че хората се страхуват от мен и опитват да срещнат някой друг преди това. Не трябва един истински световен шампион да действа така. Дори Майк Тайсън и Ивендър Холифийлд се завърнаха към спорта, за да покажат, че са истински воини, не като него. Мина една година и винаги имат причина за отлагане. Джошуа има слабости. Аз имам много качества и го превъзхождам. Хората ме подценяват от дълго време. Време да им покажа истинския Кубрат Пулев", закани се боксьорът. Наскоро пък Джошуа засегна Пулев и обясни защо го пренебрегва (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Ангел на седмицата


"Първо спасете сина ми": Бившият кечист Шад Гаспард се удави в САЩ

Известният американски кечист Шад Гаспард се е удавил в Калифорния. Смъртта му бе официално потвърдена от...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама