Еди Хърн: Джошуа - Пулев няма да се проведе преди октомври


Еди Хърн: Джошуа - Пулев няма да се проведе преди октомври
Снимка: БГНЕС

1993 0

Двубоят между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа най-вероятно ще се проведе към края на годината. Не по-рано от октомври. Това обяви прооутърът на британската звезда - Еди Хърн. Това е така, защото той все още таи надежда двубоят да се проведе в Лондон на стадиона на Тотнъм, а не в Азия или другаде в Европа.

Мачът, в който българинът е задължителен претендент на IBF, трябваше да се проведе на 20 юни, но бе отложен заради пандемията от коронавирус. Хърн се надяваше събитието да се случи поне през юли или август, но сега то отива към есента и промоутърът обясни защо.

"С всичко, което се случва и фактът, че все още нямаме представа кога ще ни позволят присъствието на фенове и колко на брой фенове, мачът няма да е лятото. Мисля, че ще е на прозореца между октомври и декември. По-рано би било по-добре, отколкото по-късно, защото не искаме да минава една година между двубоите ни", коментира Хърн пред The Daily Mail.

Както е известно, за последно Антъни Джошуа се бие срещу Анди Руис през декември 2019 година в Саудитска Арабия. А какви планове има Хърн за мача, ако той бъде без публика, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички