Аръм: Да се плати на Пулев, за да се заобиколи? Да не сме Монетния двор?


Аръм: Да се плати на Пулев, за да се заобиколи? Да не сме Монетния двор?
Снимка: Getty Images/Guliver

1630 0

Промоутърът на Кубрат Пулев - Боб Аръм, коментира информацията, че клиентът му, както и Дионтей Уайлдър, могат да получат пари, за да се откажат от мачовете си съответно срещу Антъни Джошуа и Тайсън Фюри. Твърди се, че те биха го направили, за да се премине директно към зрелищния мач Джошуа - Фюри. Аръм не смята, че това е възможно.

"Да говорим за плащане на Уайлдър или на Пулев, за да се откаже боят с тях в този момент е нелепо. Искм да кажа, че ние не сме Монетния двор на САЩ, който може да печата пари и да ги разпределя", заяви известният промоутър пред SiriusXM.

"Не можем да направим това. Кой ще плати на Пулев и Уайлдър? Искам да кажа: откъде ще дойдат парите? Хубаво е да кажете: "Хей, плати на мометата". Но кой, по дяволите, ще плати? Така че, нека се надяваме на мач Фюри - Уайлдър и на битка Джошуа - Пулев", каза още Аръм. Всъщност, за подобен развой на събитията намекна самият Пулев (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички