Хърн обяви две нови екзотични дестинации, където може да се проведе Джошуа - Пулев


Хърн обяви две нови екзотични дестинации, където може да се проведе Джошуа - Пулев

550 0

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, обясни защо е невъзможно мачът на клиента му срещу Кубрат Пулев да се проведе без фенове в залата. Както е известно, най-вероятно това ще се случи, ако Хърн и Джошуа настояват боят да е във Великобритания. Заради това те вече обмислят любопитни оферти от Хърватия, Близкия изток и дори Китай.

"Може ли да се проведе този бой без зрители? Трябва да разберете, че продажбата на билети за ма от такова ниво може да донесе приходи от 10 милиона долара. Просто не можем да организираме този бой без зрители. Откъде ще вземем тези 10 милиона? Затова трябва да гледаме към различни страни", коментира промоутърът, цитиран от "Boxing News 24".

"Например, в Австралия и Нова Зеландия почти няма случаи на заразени с коронавирус. Следователно някои страни могат да се възстановят по-бързо. Трябва да бъдем находчиви, за да компенсираме доходите от продажба на билети, ако не можем да проведем боя там, където ни се иска", допълни Хърн. А какъв все пак вариант има мачът да се проведе във Великобритания вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Ангел на седмицата


"Първо спасете сина ми": Бившият кечист Шад Гаспард се удави в САЩ

Известният американски кечист Шад Гаспард се е удавил в Калифорния. Смъртта му бе официално потвърдена от...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама