Промоутърът на Фюри: Усик ще победи Джошуа, ако издържи до края


Промоутърът на Фюри: Усик ще победи Джошуа, ако издържи до края
Снимка: DAZN

2688 0

Промоутърът на Тайсън Фюри Франк Уарън коментира предстоящия двубой за световната титла в тежка категория между Антъни Джошуа и Олександър Усик. Според Уарън украинецът може да създаде големи проблеми на Джошуа със своя стил и има шанс да поднесе изненада в последните рундове.

"Джошуа би трябвало да е фаворит в мача. Но ако Усик е все още на ринга след 5 или 6 рунда и стигне до края на двубоя, ако продължи 12 унда, бих искал Усик да спечели, защото за да стигне до края, трябва да е бил по-добрият", коментира Уарън.

"Той се доказа в полутежка категория. Той е фантастичен и остави следа в тази категория. Усик е много умен боксьор и знаеш, че той ще се бие. Той може да създаде много проблеми на Джошуа", добави промоутърът преди BoxingScene.

Самият Джошуа също похвали Олександър Усик, като коментира, че той произлиза от страхотна школа на велики шампиони като братята Виталий и Владимир Кличко, както и Васил Ломашенко. А какво още каза Антъни Джошуа, вижте в този материал.

ЕТО КАК ДА ГЛЕДАМЕ ДЖОШУА - УСИК В БЪЛГАРИЯ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички