До дни се подписва договорът за боя между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа


До дни се подписва договорът за боя между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа
Снимка: БГНЕС

2966 0

Кубрат Пулев призна, че остават дни до подписването на договора за двубой с Антъни Джошуа. Според английските медии срещата ще се състои в началото на юни месец на стадиона на Тотнъм, но се очаква официалното потвърждение от лагерите на двамата боксьори.

Трябва да имам мач с Джошуа, защото сме на дни от подписването на договора, а когато го подпишем. Макар, че имаше много противоречия относно договора, противоречия относно мястото, където да се проведе мача - аз исках да е на неутрална територия, нито да е в България, нито в Англия, но явно така ги е страх и не искат да излизат от Англия", заяви Кобрата пред Канал 3.

"Особено Джошуа е казал, че иска да се бие вкъщи, тоест в Англия, и аз се съобразих с това нещо, въпреки, че за мене не е съвсем спортсменски. Но няма никакво значение, за мене няма никакво значение - отиваме в Англия и там ще трябва да мачкаме. Смятам, че до ден, два, три най-много трябва да се подпише договора", надява се Кубрат.

За шансовете си Кобрата каза: "Вярвам, знам, усещам, че ще победя, за което, обаче, ще трябва една здрава подготовка, която вече е в своето начало. В Щатите ще бъда някъде около месец, след това в Европа, ще видим къде", допълни още българският боксьор. Преди ден пък Кубрат Пулев отправи сериозни обвинения за поддръжката на спортната база на "Белмекен", като обяви, че е на последния издихания.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички