Потвърдено от Гоцев: Кубрат Пулев и Джошуа се договориха къде и кога ще се бият


Потвърдено от Гоцев: Кубрат Пулев и Джошуа се договориха къде и кога ще се бият
Снимка: Gulliver/GettyImages

45352 0

Казусът къде и кога ще се бият Антъни Джошуа и Кубрат Пулев за световната титла в бокса тежка категория изглежда вече не съществува. Двата щаба са се споразумели по най-важните въпроси за предстоящия двубой, а новината бе потвърдена от мениджъра на българина Ивайло Гоцев пред "Нова телевизия". Тази информация е била вписана в черновата на договора, който е пристигнал преди часове в щаба на Пулев.

Според Гоцев, боксовият двубой ще се състои на 20 юни, а домакин ще бъде стадионът на футболния клуб Тотнъм. Така се сбъдва желанието на британския боксьор да се бие отново на родна земя.

През следващата седмица промоутърът на Кобрата ще замине на оглед на съоръженията и хотелите в Лондон, за да бъдат подготвени специални пакетни оферти за българските фенове. Той обяви, че 35% от билетите за мача са гарантирани за родните привърженици. В следващите дни самият Кубрат Пулев ще замине в САЩ, за да наблюдава на живо мача за световната титла в тежка категория на WBC между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър, който ще се проведе на 22 февруари в Лас Вегас.

След него българската звезда ще остане в Америка на подготвителен лагер. Пулев ще се завърне в Европа няколко седмици преди двубоя срещу Джошуа. А на каква тежка критика бе подложен българинът тези дни от боксово издание вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички