Пулев е бил депортиран от САЩ, не му е позволено да гледа Фюри - Уайлдър


Пулев е бил депортиран от САЩ, не му е позволено да гледа Фюри - Уайлдър
Снимка: БГНЕС

3705 0

Българският боксьор в тежка категория Кубрат Пулев е преживял истинско приключение около големия сблъсък, за който всички говориха - реванша между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър. Софиянецът е искал да гледа двубоя на живо в САЩ, но плановете му сериозно се объркали.

Според "Daily Mail", Пулев е запазил полет от Чикаго към Лас Вегас, за да присъства в залата. Оказало се обаче, че 38-годишният боксьор има проблем с визата, защото тя му е била изтекла. Това наложило депортирането му от САЩ в България.

Припомняме, че Кубрат е почти сигурният следващ съперник на големия шампион в тежката категория - Антъни Джошуа. Британецът е носител на коланите на WBA, WBO и IBF, като българинът ще е претендент за последния споменат.

Очаква се двамата да излязат на ринга през юни месец, а най-вероятната арена на сблъсъка ще е Великобритания. Много е вероятно впоследствие някой измежду двамата (победителят) да се изправи именно срещу Тайсън Фюри.

Междувременно, в момента ситуацията в бокса при тежката категория е изключително заплетена, а Кубрат Пулев също е замесен в това. Има 5 фактора, които объркват желанията и плановете на състезателите. Кои са те, както и повече подробности - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички