Антъни Джошуа няма да се оттегли преди да има бой с Тайсън Фюри, знае двете му слабости


Антъни Джошуа няма да се оттегли преди да има бой с Тайсън Фюри, знае двете му слабости
Снимка: Getty Images

1815 0

Преди Антъни Джошуа да загуби коланите си от Олександър Усик имаше една битка, която се очакваше от всички. И тя бе Ей Джей срещу Тайсън Фюри. Изцяло британска афера, която би била една от най-гледаните битки в историята на бокса с потенциал да се превърне в трилогия.

Не така обаче се получи, след като Джошуа първо загуби от Анди Руис, а след това два пъти от Усик. Само тези четири битки накараха Тайсън Фюри да загуби интерес към потенциален мач срещу него. Но за промоутъра Еди Хърн все още няма по-добра битка от тази.

Мечтата за този двубой не е угаснала

"Казвам ви от цялото си сърце и душа, Антъни Джошуа бие Тайсън Фюри всеки ден от седмицата. Гледахме какво стана в събота вечер (б.ред. двубоят на Фюри срещу Нгану). Знаем слабостите. Там (посочвайки главата) и там (посочвайки брадичката), не е това, което беше преди.

Направете битката Ей Джей срещу Фюри. Няма как да се пенсионира без да се бие с Антъни Джошуа. Той обаче ще свърши работата вместо вас, защото ще го накара да се оттегли. Обещавам ви това", категоричен бе Хърн. Съвсем наскоро пък именно Хърн реши да предложи Джошуа за двубой с Нгану

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички