Преди Джошуа: Последното лондонско "танго" на Франклин не завърши по план (ВИДЕО)


Преди Джошуа: Последното лондонско "танго" на Франклин не завърши по план (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1461 0

Американският боксьор Джърмейн Франклин ще се изправи срещу Антъни Джошуа тази събота (1 април) в Лондон на емблематичната за спорта "O2 Arena". Това далеч обаче няма да бъде първата битка на 29-годишния професионалист в британската столица, от която той има много неприятен спомен.

Последното лондонско "танго" на Франклин

На 26 ноември 2022 година безпогрешният до този момент Джърмейн Франклин, с рекорд от 21 победи и 0 загуби, претърпя своето първо поражение като професионалист.

Американецът излезе на "Уембли Арена" срещу местното лошо момче Дилиън Уайт, който бе жаден за кръв, след като загуби прекия си сблъсък за световните титли срещу Тайсън Фюри през пролетта на същата година.

Битката на британска земя бе много здрава. Двете страшилища в тежка категория се славят с тежките си удари и своята издръжливост. Прогнозите бяха, че няма да видим нокаут в тази среща и те се оказаха правилни.

След изключително изморителни 12 рунда за победител бе обявен Дилиън Уайт. Резултатите в картите на тримата съдии бяха следните: 115-115, както и 116-112 на два пъти в полза на Уайт.

Най интересното от двубоя между Уайт и Франклин тук:

Как да гледаме предстоящия сблъсък между Антъни Джошуа и Джърмейн Франклин?

Предстоящата галавечер е изключително важна за Джошуа, като всички фенове на бокса в България могат да я гледат само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, а всичко интересно преди, по време и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кои ще са останалите боксови мачове от галавечерта Джошуа - Франклин?

Гледайте завръщането на Джошуа на ринга - ето как! 

Предстоящата галавечер е изключително важна за Джошуа, като всички фенове на бокса в България могат да я гледат само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, а всичко интересно преди, по време и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg. 

Благодарение на партньорството ни с DAZN, читателите на Sportlive.bg могат да гледат Джошуа срещу Франклин с 50% намаление - вижте как, като последвате линка! 

Гледай завръщането на Джошуа само в DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички