Джърмейн Франклин призна, че черпи вдъхновение от Тайсън Фюри


Джърмейн Франклин призна, че черпи вдъхновение от Тайсън Фюри
Снимка: Getty Images

1303 0

Американският боксьор Джърмейн Франклин, на който му предстои сблъсък с Антъни Джошуа тази събота (1 април) в Лондон, призна, че черпи голяма доза вдъхновение от шампиона в тежка категория Тайсън Фюри.

Джърмейн Франклин прекара време с Тайсън Фюри, преди да излезе на ринга срещу Дилиън Уайт през изминалата година и призна, че е научил много от Циганския крал.

"Да, това беше огромно вдъхновение просто да съм около Тайсън Фюри. Тренирайки във фитнеса с него, бях вдъхновен, но аз не съм труден за вдъхновяване. Отнема само малко", сподели Франклин за "AP News".

"Честно казано, започвам да обичам Лондон. Бях тук вече два пъти, получих много любов, хората тук ми оказаха голяма подкрепа. Хубаво е да съм на друго място по света и хората да ме разпознават", добави още американецът.

Гледайте завръщането на Джошуа на ринга - ето как! 

Предстоящата галавечер е изключително важна за Джошуа, като всички фенове на бокса в България могат да я гледат само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, а всичко интересно преди, по време и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg. 

Благодарение на партньорството ни с DAZN, читателите на Sportlive.bg могат да гледат Джошуа срещу Франклин с 50% намаление - вижте как, като последвате линка! 

Гледай завръщането на Джошуа само в DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички