Антъни Джошуа с болезнени думи: Аз не съм най-добрият в света, някой между Усик и Фюри е


Антъни Джошуа с болезнени думи: Аз не съм най-добрият в света, някой между Усик и Фюри е
Снимка: GettyImages

3518 0

Бившият световен шампион Антъни Джошуа даде любопитно интервю. В него той бе запитан дали е най-добрият в света, като британецът отказа да се посочи като такъв. Доводът му бе, че няма как да го стори, докато не си върне коланите.

Предстоящото обаче е Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин. Британецът няма да влезе веднага в борба за колан, а първо ще трябва да се върне на победния път. Към момента е в серия от две поредни загуби - от Олександър Усик.

Ей Джей "жегна" леко украинския си съперник, като намекна, че се бие твърде рядко. Ето целия отговор на Джошуа по въпроса дали би се оценил за най-добрия в света:

"Не, защото не съм шампионът. Да си шампион ти дава основания и право да кажеш, че си най-добрият, така че към този момент аз не съм. Някой между Тайсън Фюри и Олександър Усик е. Нека обаче кажем следното:

Усик не се е бил с Фюри, Фюри не се е бил с мен, Усик не се е бил с Дионтей Уайлдър. Това, което се опитвам да кажа, е че имаме нужда от повече съревнования около шампионското ниво. Трябва да бъдем заети, за да водим тези разговори - "той е по-добър, онзи е по-добър" - започна Ей Джей.

"Така трябва да бъде, а не да чакаме. Кога се би последно Усик? Август... ще станат близо 10 месеца, преди да се върне на ринга. Трудно е да бъдеш шампион, толкова трудно. Трябва да отдам заслуженото на тези момчета за позициите, на които са, защото това е предизвикателство" - призна британският боксьор.

Къде да гледаме Джошуа - Франклин?

Завръщането му на ринга е в събота срещу неделя, като трябва да започне около полунощ българско време. Той е от изключителна важност за Антъни Джошуа, който ако загуби, може и да приключи с бокса. Срещата ще може да бъде наблюдавана само на едно място от България - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи очакваната с голям интерес среща, а всичко интересно преди, по време на и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg.

Гледайте завръщането на Джошуа на ринга - ето как! 

Предстоящата галавечер е изключително важна за Джошуа, като всички фенове на бокса в България могат да я гледат само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, а всичко интересно преди, по време и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg. 

Благодарение на партньорството ни с DAZN, читателите на Sportlive.bg могат да гледат Джошуа срещу Франклин с 50% намаление - вижте как, като последвате линка! 

Гледай завръщането на Джошуа само в DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички