Ниски приходи за Джошуа и Франклин: Колко пари ще получат двамата боксьори?


Ниски приходи за Джошуа и Франклин: Колко пари ще получат двамата боксьори?
Снимка: Getty Images

1515 0

Антъни Джошуа се завръща на боксовия ринг срещу страшилището при най-тежките Джърмейн Франклин тази събота (1 април). Британецът иска да се върне към победите, а наскоро стана ясно какви ще са възнагражденията от мача за двамата боксьори.

Битката Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин ще бъде "черешката на тортата" в боксовата галавечер тази събота. Според "SportLens" обаче приходите на двамата бойци ще са сравнително малки. Очаква се Франклин да прибере около 800 хиляди паунда, а Антъни Джошуа малко над £1 милион.

Разбира се, благодарение на своите сделки за спонсорство, приходите на Ей Джей могат да достигнат сумата от около 10 милиона. За сравнение - според най-различни информации, Джошуа е прибрал близо 33 милиона паунда от последния си сблъсък с Олександър Усик през 2022 година.

"Пари, пари и пари..."

На първата пресконференция за зрелището Джошуа - Франклин Ей Джей спомена, че желае да направи много пари, преди да сложи край на своята кариера.

"Обичам да правя пари. Бил съм беден, семейството ми е било бедно, знам какво означава това. Винаги съм изграждал бизнеси извън бокса, от страх да не се върна към годините, в които бях разорен. Ще се възползвам максимално от способността си да се боксирам", сподели Джошуа.

 

Гледайте завръщането на Джошуа на ринга - ето как! 

Предстоящата галавечер е изключително важна за Джошуа, като всички фенове на бокса в България могат да я гледат само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, а всичко интересно преди, по време и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg. 

Благодарение на партньорството ни с DAZN, читателите на Sportlive.bg могат да гледат Джошуа срещу Франклин с 50% намаление - вижте как, като последвате линка! 

Гледай завръщането на Джошуа само в DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички