Политически анализатор даде на Майк Тайсън да изпуши "камион с марихуана" в дома му (ВИДЕО)


Политически анализатор даде на Майк Тайсън да изпуши "камион с марихуана" в дома му (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3093 0

Съвсем наскоро една от емблемите на бокса - Майк Тайсън, даде интервю пред политическия анализатор Тъкър Карлсън. Любопитното е, че журналистът не само е позволил на Железния Майк да употреби марихуана в дома му, но и самият той го е предложил.

Консверваторът го е сторил, за да може легендарният бивш боксьор да се чувства по-добре и да не му отнема от комфорта. Самият Майк пък е признал, че без да бъде под влиянието на опиата, едва ли би успял да даде своето интервю.

Въпреки това Тъкър Карлсън побърза да се застрахова и сподели, че това "не е неговото нещо" и го е направил изцяло за госта си. В крайна сметка интервюто се получи успешно и бе излъчено по Fox Nation - шоуто му "Тъкър Карлсън днес".

Разбира се, Майк Тайсън с радост приел това предложение и останал повече от доволен. Според DailyMail, Marca и други реномирани европейски и американски издания, най-младият световен шампион в бокса е изпушил цял камион с марихуана.

Нетолкова отдавна пък Майк Тайсън се пробва в скейтбординга, но не мина толкова добре (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички