Бруталната тренировка на 18-годишния Майк Тайсън, която показва, че е от друга планета (ВИДЕО)


Бруталната тренировка на 18-годишния Майк Тайсън, която показва, че е от друга планета (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

12495 0

Зад успешния боксьор се крият хиляди часове прекарани в тренировки - било то силови или технически. Един от най-великите бойци - Майк Тайсън, който е видял всичко възможно в този живот, отлично знае това.

Легендата на световния бокс с лекота нокаутираше опонентите си в най-силните години от своята кариера, като не им оставяше никакви шансове за изява срещу себе си. Според мнозина това се дължи именно на неговите напрегнати и дори непосилни за обикновения човек тренировки.

Съвсем наскоро в социалните мрежи бе разпространено видео на 18-годишния Майк Тайсън, който усилено тренира своя врат - зона на тялото, която е от изключително значение за един боксьор.

Във видеото, което ще намерите в края на материала, можете да видите колко интензивна е тренировката на врата му. Сами можем да разберем, че не е изненада защо Железния Майк се превърна в такъв феномен в боксовата общност.

Има много малко боксьори, които се доближават до Железния Майк в наши дни. Много страшилища в тежка категория като Тайсън Фюри, Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър се сравняват с американеца, но мнозина се питат дали въобще са щели да го докоснат в евентуален мач помежду си.

Ето и видео от тренировката на Тайсън:

ВИЖТЕ ОЩЕ: Конспиративната теория от първия мач на Майк Тайсън, след като излезе от затвора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички