Как реагирал бесният Майк Тайсън, когато специална жена му отказала гръдта си (СНИМКА)


Как реагирал бесният Майк Тайсън, когато специална жена му отказала гръдта си (СНИМКА)
Снимка: GettyImages

4639 0

Майк Тайсън несъмнено е един от най-великите боксьори за всички времена (а според мнозина - и най-великият). Железния Майк е най-младият световен шампион в бокса, но често пъти през кариерата си, а и след нея, се забърква в скандали, които го оформят и като един от най-колоритните спортисти.

Най-скорошният такъв е с участието на дългогодишния фотограф на Тайсън - Лори Гринкър. Тя отправи сериозни обвинения към легендата, като сподели, че е опитал да я хване за гърдите. Действието се развило през 80-те години на миналия век.

Самият Майк не отхвърля тези обвинения, но пък настоява, че всъщност двамата по това време са поддържали сексуални взаимоотношения. Предполага се, че връзката им започнала, докато той е бил на 17 години, а тя с близо 10 години по-голяма.

Лори Гринкър е получавала редица световни награди за работата си, като е работила с множество големи имена. Наскоро тя пусна своята книга, наречена "Майк Тайсън". Тя представлява колекция от снимки на Железния Майк, когато той е бил по-млад. В книгата Гринкър разказва за случая, в който Тайсън се е опитал да хване гърдите ѝ.

"Майк може да бъде много сладък и нежен, когато е в настроение, но и никак не сладък и нежен, когато не е в настроение. Веднъж се опита да ме хване за гръдта и когато го отблъснах, той се разгневи и хвърли светломера ми в снега. Той има разглезена страна и това да бъде шампион му помогна да получава това, което иска" - споделя Гринкър.

В разговор за Daily Mail, Гринкър заявява, че Тайсън никога не е опитвал нещо подобно отново. Тя признава, че по това време той е бил просто незрял тийнейджър.

Представителите на Тайсън обаче отвръщат: "Жалко е, че г-жа Гринкър не е по-внимателна с думите си, пропускайки факта, че по това време тя бе в сексуални взаимоотношения с Майк Тайсън с разлика от близо 10 години във възрастта им. Той бе на около 17 и имаше тези отношения с нея, докато не стана на около 21. Правеше секс с нея и докато бе шампион в Атлантик Сити".

Можете да видите Лори Гринкър с направена снимка на Майк Тайсън по-долу в материала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички