Новият треньор на Джошуа: Не съм го променил, добавих към това, което умее


Новият треньор на Джошуа: Не съм го променил, добавих към това, което умее
Снимка: Getty Images

1464 0

Новият треньор на Антъни Джошуа - Дерик Джеймс, разкри какво е променил в боксьора преди битката му с Джърмейн Франклин. Бившият световен шампион в тежка категория се изправя срещу Франклин тази нощ в опит да си върне увереността и отново да стигне до мач за световната титла.

Британският боксьор проведе лагера си преди мача под напътствията на Джеймс и разкри, че е впечатлен от него. Не всички експерти вярват в успеха на този тандем, тъй като смятат, че стилистично Джошуа отговаря на стила на американеца.

"Добавих в неговия стил някои умения за мобилност, защита и контраатака. Антъни блокира удари, движи се, създава ъгли за атака", обясни Джеймс, цитиран от si.com.

"Не става въпрос толкова да го променим, а да добавим към това, което той вече прави. Нищо не вземам от него. Той е този, който беше преди. Просто искам да добавя още малко към това, което прави", продължи треньорът.

"Ще видим началото на нещо велико. Този ​​човек, който се би с Усик, е различен спрямо този, който вярвам, че е днес", допълва 51-годишният американец.

"Дерик Джеймс е един от най-добрите треньори, които съм виждал. Знанията, които той има, са феноменални. Технически той работеше върху силата ми, особено тази на дясната ръка", добави самият Джошуа. А как Антъни може да почерпи вдъхновение от Кличко, за да си върне върха четете в линка. 

Как и къде да гледаме Джошуа - Франклин?

За съжаление, на територията на България няма да има телевизия, която да излъчва дългоочаквания двубой. Всички у нас могат да я гледат само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, като ще можете да следите Джошуа - Франклин НА ЖИВО в SportLive.bg.

Благодарение на партньорството ни с DAZN, читателите на Sportlive.bg могат да гледат Джошуа срещу Франклин с 50% намаление - вижте как, като последвате линка! 

Гледай завръщането на Джошуа само в DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички