Нереално! Усик изстрелян извън ринга с брутално кроше от Дионтей Уайлдър (ВИДЕО)


Нереално! Усик изстрелян извън ринга с брутално кроше от Дионтей Уайлдър (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

14456 0

Дионтей Уайлдър изпрати извън ринга Олександър Усик в нереална ситуация между двамата от най-силните състезатели при най-тежките в бокса в наши дни. Това се случи по време на бета тестове за нова боксова игра - дни преди "Денят на страшния съд".

8-те мача с участието на Уайлдър и Джошуа са на стойност 29.99 лева в DAZN

Именно в него Дионтей Уайлдър участва в едно от двете най-големи събития в изпълнената със зрелище звездна галавечер. Бронзовия бомбардировач ще се изправи срещу Джоузеф Паркър, а в същата вечер Антъни Джошуа ще срещне Ото Валин. Ако американецът и британецът постигнат победи, то изглежда неизбежно да излязат един срещу друг на ринга.

Още: Определиха дали Антъни Джошуа, или Дионтей Уайлдър ще е главното събитие в "Денят на страшния съд"

Преди това все пак ни предстои боксово събитие номер 1 от години насам в този спорт, тъй като на ринга ще видим бивши и действащи шампиони, претенденти за най-ценните титли, както и свирепи съперници. Датата е 23 декември - събота. Феновете в България ще могат да гледат събитието и всички битки само чрез абонамент в DAZN и заплащане на "pay per view" (абонамент тук).

Какво би станало на мач между Дионтей Уайлдър и Олександър Усик? Не и това

Олександър Усик излиза на ринга

Разбира се, на "Денят на страшния съд" едва ли ще видим боксьор да изхвърчи от ринга, както се случи на симулацията между Уайлдър и Усик. Неслучайно това е бета версия на играта и е пусната, за да се получи обратна връзка от потребителите и да бъдат изчистени всички неточности.

Гледайте Джошуа - Валин и Уайлдър - Паркър с абонамент в DAZN

Още: Антъни Джошуа влезе в разправия с боксьор, който не е следващият му съперник (ВИДЕО)

Едни от състезателите, с които хората могат да играят, са именно световният шампион на WBA, IBF и WBO, както и бившият носител на колана на WBC при най-тежките. Можете да видите забавното видео и как Усик изхвърча от ринга чрез кадрите по-долу в материала.

Колкото до това, което предстои на Железния бомбардировач - той е абсолютен фаворит срещу Джоузеф Паркър. Преди мача му с новозеландеца Уайлдър срина със земята Джошуа и обяви, че целият тенис елит вече не го уважава.

Как да гледаме битките на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър? 

Галавечерта "Денят на Страшния съд" се очертава да бъде боксово събитие №1 не само за годината, но и за последните поне 5 години. Антъни Джошуа се изправя срещу Ото Валин, докато Дионтей Уайлдър ще се бие срещу друг бивш световен шампион в лицето на Джоузеф Паркър. 

Гледайте Джошуа, Уайлдър, Паркър и

Единственият начин да гледаме шоуто в Саудитска Арабия, което включва 8 зашеметяващи боксови двубоя, е чрез стрийминг платформата DAZN (линк към платформата). Компанията ще излъчи всички битки за вечерта, тъй като държи правата в световен мащаб. 

За да можем да гледаме галавечерта, трябва да имаме абонамент (месечен или годишен) и платен "pay-per-view" пакет. В момента има действаща промоция (над 50% отстъпка) от абонаментните планове при покупка на pay-per-view пакета. Той е на стойност 29.99 лева за абонатите в България (Как да гледаме Джошуа и Уайлдър, колко струва и още одробности тук). 

Датата 23.12 е най-значимата в близката история на бокса. Причините са безбройни!

Гледайте Джошуа - Валин и Уайлдър - Паркър с абонамент в DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички