Антъни Джошуа влезе в разправия с боксьор, който не е следващият му съперник (ВИДЕО)


Антъни Джошуа влезе в разправия с боксьор, който не е следващият му съперник (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

25619 0

Антъни Джошуа и Джарел Милър си размениха остри думи при срещата им в хотел в Саудитска Арабия преди съответните битки този уикенд. Джошуа, който спечели два пъти през 2023 г., се завръща на ринга в събота вечер, когато се изправя срещу шведа Ото Уолин.

Той ще се бие в Рияд в същата вечер, когато съперникът му в тежка категория Дионтей Уайлдър се изправя срещу Джоузеф Паркър.  В картата присъства и Милър, който се бие с Даниел Дюбоа в двубой, който може да бъде 27-ата победа в неговата професионална боксова кариера.

Гледайте Джошуа - Валин и Уайлдър - Паркър с абонамент в DAZN

Словесни нападки между Джошуа и Милър

Още: Датата 23.12 е най-значимата в близката история на бокса. Причините са безбройни!

Когато говори на пресконференцията през ноември, той и Джошуа си размениха словесни удари на фона на неуспеха им да се срещнат на ринга през 2019 г. Те трябваше да се бият в "Медисън Скуеър Гардън", но Милър се провали на няколко теста за наркотици, а напрежението не е намаляло.

"Надуших, че си страхлив женски полов орган от първия ден, брато", каза Милър на Джошуа във видео в Instagram, когато пътищата им се пресекоха в хотел в понеделник.

В отговор Ей Джей' каза: "Знам какво ще направя, знам с кого ще се бия". Милър продължи да го обвинява, че избягва битки, но Джошуа не отвърна: "Не ме познаваш, брато. Виж досието ми, кого съм подвел?".

Как да гледаме битките на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър? 

Галавечерта "Денят на Страшния съд" се очертава да бъде боксово събитие №1 не само за годината, но и за последните поне 5 години. Антъни Джошуа се изправя срещу Ото Валин, докато Дионтей Уайлдър ще се бие срещу друг бивш световен шампион в лицето на Джоузеф Паркър. 

Гледайте Джошуа, Уайлдър, Паркър и

Единственият начин да гледаме шоуто в Саудитска Арабия, което включва 8 зашеметяващи боксови двубоя, е чрез стрийминг платформата DAZN (линк към платформата). Компанията ще излъчи всички битки за вечерта, тъй като държи правата в световен мащаб. 

За да можем да гледаме галавечерта, трябва да имаме абонамент (месечен или годишен) и платен "pay-per-view" пакет. В момента има действаща промоция (над 50% отстъпка) от абонаментните планове при покупка на pay-per-view пакета. Той е на стойност 29.99 лева за абонатите в България (Как да гледаме Джошуа и Уайлдър, колко струва и още одробности тук). 

Джошуа, Уайлдър и над дузина ТОП боксьори в зрелището

Време е за бойна седмица! "Денят на Страшния съд" е тук и ще бъде незабравимо зрелище (ВИДЕО)

Договориха дата за екшъна Антъни Джошуа - Дионтей Уайлдър, трябва да се изпълнят две условия

Франсис Нгану заговори за следващото си предизвикателство и се закани на Антъни Джошуа

Пак в Рияд: И Антъни Джошуа, и Дионтей Уайлдър също се бият там през тази година

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички