Определиха дали Антъни Джошуа, или Дионтей Уайлдър ще е главното събитие в "Денят на страшния съд"


Определиха дали Антъни Джошуа, или Дионтей Уайлдър ще е главното събитие в "Денят на страшния съд"
Снимка: Guliver/GettyImages

1740 0

2023-та година не бе никак вълнуваща откъм боксови събития, но в самия ѝ край се очаква да има галавечер, която ще развълнува всички фенове. Безграничните пари от Саудитска Арабия отново влязоха в действие, като организираха поредното мега събитие.

Важното решение е факт!

Гала, в която на един ринг ще видим Антъни Джошуа, Дионтей Уайлдър, Джоузеф Паркър, Дюбоа, Хъркович и още куп топ боксьори. Затова и големият въпрос бе кое е ще главното събитие за вечерта. И вече има ясен отговор.

Антъни Джошуа ще оглави главното събитие в "Деня на страшния съд". В събота вечер (23.12) Джошуа ще се изправи срещу бившия опонент на Тайсън Фюри - Ото Уолин.

Преди него ще бъде Дионтей Уайлдър, който се изправя срещу еднократния световен шампион на WBO в тежка категория Джоузеф Паркър. Това идва, след като Уайлдър се надяваше, че битката му ще бъде основното събитие. "Единственото нещо, в което не съм сигурен, е дали аз ще бъда главното събитие, или Джошуа ще бъде основното събитие, все още не знаем. Помолих ги да направят хвърляне на монета. Така че ще видим какво ще се случи", сподели по-рано той.  А Джошуа пък имаше напрегнат момент със стар негов познайник, с когото има провален двубой.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички