Немска медия: Пулев е жилаво "прасе", продаде се по-скъпо от очакваното


Немска медия: Пулев е жилаво "прасе", продаде се по-скъпо от очакваното
Снимка: Lap.bg

102747 0

Българският топбоксьор Кубрат Пулев получи още похвали за представянето си в мача срещу Антъни Джошуа за световната титла миналата събота.

Те дойдоха от германската медия "Sport.de", която написа, че Кобрата си е спечелил уважение със стореното на ринга срещу британската звезда.

Похвалите обаче бяха обобщени малко грубичко, макар едва ли българинът ще се обиди. В случая той е сравнен с прасе. "Пулев е жилаво "прасе", пише медията в обзор на случилото се на стадион "Уембли" в Лондон на 12 декември. Както е известно, Пулев загуби с нокаут, но издържа ударите на Джошуа до 9-ия рунд.

"Протежето на немския треньор Ули Вегнер се продаде много по-скъпо от очакваното. Завръщането му след нокдауна в 3-ия рунд беше доста забележително. Това бе едва второто поражение в кариерата на Пулев.

Със своите 39 години той вече не е кандидат за световната титла. Но той наистина спечели уважение", пишат немците. А кое, според "ESPN", е оставило Кубрат в битката до 9-и рунд вижте тук. 

Гледайте бокс от световно ниво с регистрация и абонамент в DAZN! Ако ви харесва приложението, таксата е 2.99 лева на месец (регистрирайте се в DAZN тук). 


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички