3-те причини защо нокаутът на Кличко над Кубрат бе по-добър от този на AJ


3-те причини защо нокаутът на Кличко над Кубрат бе по-добър от този на AJ
Снимка: Gulliver/Getty Images

13024 0

Критиките към Антъни Джошуа за представянето му срещу Кубрат Пулев в мача в събота вечер продължават с пълна сила. Към тях се присъедини и германското издание "Sport.de", което направи сравнение между двете загуби в професионалната кариера на българина. А именно тази от Джошуа и тази от Владимир Кличко през 2014 година.

Според медията след мача на "Уембли" Тайсън Фюри е показал, че е номер 1 в тежка категория, дори след появата на Джошуа на сцената. Победата му над Дионтей Уайлдър през февруари, смятат те, е била много по-значима от проявата на Ей Джей в Лондон.

"Sport.de" припомня, че Кличко е демонстрирал "как може да се работи срещу Кобрата" през 2014-а. И посочват, че на Джошуа му е отнело почти 2 пъти повече време, за да нокаутира Пулев, отколкото на украинеца преди 6 години. Отбелязва се, че тогава българският боксьор е бил на 34 години, а сега е бил на 39. Изданието пише още, че след нокаута от Кличко Кобрата не се е изправил толкова бързо, колкото след понесения от Джошуа такъв. А как Тайсън Фюри коментира представянето на Пулев вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички