Бивш треньор на Фюри впечатлен от Кубрат, изтъкна две неща в представянето му срещу Джошуа


Бивш треньор на Фюри впечатлен от Кубрат, изтъкна две неща в представянето му срещу Джошуа
Снимка: Gulliver/Getty Images

8339 0

Бившият треньор на Тайсън Фюри - Бен Дейвисън, даде своята оценка за двубоя на Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев. Според него Джошуа подобрява представянето си с всеки мач, но разкри и че е останал впечатлен от представянето на Кобрата.

"Солидно представяне, можем да видим, че се развива и подобрява с времето. Мисля, че с повече конкуренция и повече тренировъчни лагери ще бъде още по гъвкав. Трябва обаче да кажа, че останах впечатлен от представянето на Пулев - неговата издържливост и желанието, с което влезе в боя", заяви Дейвисън пред iFL TV.

Доказателство, че Пулев все пак е наранил Джошуа (СНИМКА).

Той бе запитан и относно някои критики към Ей Джей, че е трябвало да приключи двубоя още в третия рунд, когато свали Кобрата на земята. "Според мен той опита да затвори мача. Не е критично, но смятам, че той ще види този рунд, ще го прегледа и ще си каже: "Може би трябваше да постъпя по друг начин". Ще види, че е той даде някои моменти след това на Пулев, които можеше да избегне", като допълни, че в някой момент може да си е помислил за първия двубой с Анди Руис, в който шокиращо му бяха отнети титлите.

"Да, точно като припомняме от мача, но след това се сетих, че и той е бил в подобна ситуация - мачът с Кличко. Тогава той можеше да натисне газта и да приключи скоро, но Джошуа се изправи след много тежък момент. Но, да определено мисля, че той даде прекалено много моменти на Пулев.

Със сигурност знае защо е намалил темпото, но отново какво значение има, ако контролира мача и се готви да нанесе големия удар. Ако критиката, която получава Джошуа е градивна и може да научи нещо от нея, окей, да слуша, но ако е просто, защото хората обичат да критикуват - то какъв е смисълът".

А как треньорът на Джошуа похвали Кубрат - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички