"Наистина вярвам в това": Тайсън Фюри разкри на колко литра бира би победил не само Нгану, но и Джошуа


"Наистина вярвам в това": Тайсън Фюри разкри на колко литра бира би победил не само Нгану, но и Джошуа
Снимка: Getty Images

1098 0

Стрaшилището при най-тежките в бокса - Тайсън Фюри, е познат не само с отличните си умения, но и със запомнящите се негови изказвания. Часове преди сблъсъка му с Франсис Нгану в Саудитска Арабия той "роди" още едно такова по адрес не само на предстоящия си опонент, но и по Антъни Джошуа.

Фюри с ново изказване в типичния си стил

Циганския крал застана пред журналиста Карл Фрамптън и "TNT Sports", където коментира предстоящото шоу в Саудитска Арабия. 35-годишният световен шампион бе категоричен, че дори и под въздействието на алкохол (по-конкретно бира) може да победи както Джошуа, така и Нгану.

"Бих казал, че дори под въздействието на 7,5 литра бира мога да се победя Джошуа, а когато заговорим за Нгану мога да го направя и на 12,5 литра. Наистина вярвам в това", отсече Фюри.

"Франсис е огромен и се намира в огромна форма. Неговата сила е очевидна. Виждал съм няколко негови нокаута в UFC. Трябва да внимавам, той е голям, нахъсан и няма какво да губи", добави още световният шампион.

Кога Фюри и Нгану ще премерят сили?

Двамата ще се изправят един срещу друг на 28 октомври в Саудитска Арабия. Това ще бъде официален дебют за Нгану на боксовия ринг и 35-и мач в кариерата на Циганския крал. Срещата Фюри - Нгану ще може да проследите пряко в ефира на DAZN.com.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички