Дори и той не си повярва! Бащата на Фюри предизвика Майк Тайсън на бой (ВИДЕО)


Дори и той не си повярва! Бащата на Фюри предизвика Майк Тайсън на бой (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1640 0

На основната пресконференция преди двубоя на Тайсън Фюри с Франсис Нгану не те бяха в центъра на вниманието. Бащата на Фюри - Джон, успешно открадна шоуто им, като реши да предизвика не кой и да е, а Майк Тайсън на бой. Легендата в бокса ще е в ъгъла на Нгану в съботната битка и непрестанно дава съвети преди дебюта му в тежка категория.

Фюри срещу Нгану - само в стрийминг платформата DAZN

Джон Фюри пък за пореден път затвърди скандалния си имидж, но този път бе и доста предпазлив в предизвикателството към Майк Тайсън. В определен момент "Железният Майк" изглеждаше толкова развеселен - все едно крал се смее на придворен шут, бързо направиха сравнение медиите на Острова.

Дори Тайсън Фюри се забавляваше от лудите изказвания на баща си, а изглежда и никой друг не го приемаше на сериозно. "Слушай, нека ти кажа нещо. Уважавам Майк Тайсън. Кръстих сина си на теб. Но аз съм борбен човек. Имам сърце на воин. Аз съм в Саудитска Арабия! Искаш ли да се биеш с мен? Мога да се бия с теб точно сега", закани се Джон, но легендарният боксьор не отговаряше особено на "закачките" му.

И Тайсън Фюри, и Франсис Нгану просто се насладиха на шоуто

Докато Джон Фюри открадна шоуто в Рияд, Тайсън Фюри и Франсис Нгану бързо осъзнаха, че не трябва да правят много, за да рекламират битката си. Именно за това бяха там Джон Фюри и Майк Тайсън. Легендарният боксьор в тежка категория непрестанно поддържаше разговора за Франсис Нгану и изглеждаше любезен към Джон Фюри.

Фюри срещу Нгану - само в стрийминг платформата DAZN

Беше ясно, че той не го приема сериозно с неговите предизвикателства. Истината е, че вероятно дори самият Тайсън Фюри смята, че Майк Тайсън ще изпрати баща си в интензивното отделение, ако се сбият. И докато Нгану е смятан за обречен в битката, то бе посочен единственият шанс, по който може да шокира света с победа на Фюри.

И това като много други спортни събития ще бъде в Саудитска Арабия, като Нгану вече хвърли сериозни закани към съперника си. Кога, къде и от колко часа може да следите двубоя - вижте в този материал на Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички