"Братята Кличко бяха там - Боб Аръм не ги погледна, дойде при мен": Велик разказ на Сарафа


"Братята Кличко бяха там - Боб Аръм не ги погледна, дойде при мен": Велик разказ на Сарафа
Снимка: Getty Images

1536 0

Великият български боксьор Серафим Тодоров, известен и като Сарафа, даде интересно интервю. В него той разказа още по-любопитен случай от миналия век - покрай победата му над Флойд Мейуедър.

За съжаление, великата му история е помрачена и от друг детайл - как в България са му били отказани малко повече пари и той се е чувствал унижен от случващото се покрай него. И въпреки това е отказал милиони.

Той признава, че след победата му над Мейуедър при него е отишъл един от най-големите промоутъри - Боб Арън. Той не обърнал внимание на братята Кличко, а отишъл директно при Сарафа. Но последвал отказ.

Боб Аръм предпочел Сарафа пред братята Кличко, но получил отказ

"Правех великите работи, но нямаше пари. Победих Флойд и след мача при мен дойде най-богатият промоутър в света - Боб Арън. Братята Кличко бяха на олимпиадата, обаче той не ги погледна. Избра мен. Директно му отказах, а преводачът реши, че не съм в ред с главата.

"Върнах се и поисках малко повече пари от федерацията. Вече имах две деца, жена ми не работеше. Отказаха ми. А аз отказах милиони, унижаваха ме. После отидох да взема парите на турците. Но и на тях отказах - казах им, че и те искат да ме измамят" - разказа Тодоров пред bTV.

Наскоро пък Конър Макгрегър се изуми от Сарафа и звънна на Флойд Мейуедър с интересни думи (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички