Треньорът на Руис: Пулев е от боксьорите, които могат да направят нещо срещу Джошуа


Треньорът на Руис: Пулев е от боксьорите, които могат да направят нещо срещу Джошуа
Снимка: Getty Images/Guliver

15200 0

Антъни Джошуа е страхотен боец и личност, но е човек и прави грешки, поради което е уязвим. Това обяви треньорът на Анди Руис - Мани Роблес, пред mybettingsites.co.uk. Неговият клиент на този етап е единственият боец на профи ринга, който успя да победи британската суперзвезда. След броени часове срещу Джошуа ще се изправи българската звезда в бокса тежка категория Кубрат Пулев и Роблес имаше какво да му каже като съвет преди мача.

Мексиканецът нокаутира Ей Джей през лятото на 2019 година, но загуби реванша шест месеца по-късно. Въпреки това, Джошуа не успя да го нокаутира, а спечели втория двубой по точки. "С Анди открихме тези негови недостатъци. Пулев не е лека разходка в парка. Той е опитен боец, който ще даде отбой.Той определено е типът боксьор, който може да направи нещо срещу Джошуа. Пулев няма скоростта на Анди Руис, но ако проучат Джошуа внимателно, успят да разбият играта му и имат добра стратегия за двубоя, Пулев може да е ефективен срещу Джошуа", сподели Роблес.

ЕТО КОЙ ЩЕ ИЗЛЪЧВА ЗРЕЛИЩЕТО КУБРАТ ПУЛЕВ СРЕЩУ АНТЪНИ ДЖОШУА

Треньорът на Руис вярва, че британската звезда трябва да работи върху това никога да не отпуска в бой лявата си ръкавица. Твърди, че знае неговото слабо място и как да го победи. "Видяхте, че в мача срещу Поветкин руснакът успя да пласира добър удар с дясната ръка. Повечето боксьори, които са успели да наранят Джошуа, са го направили с дясна ръка. Ако не работи да държи лявата си ръка в гард или да избягва тези удари, същото ще продължи да се случва", уверен е Роблес. А колко рунда очаква Джошуа да продължи мачът му срещу Пулев вижте тук. 

РЕГИСТРАЦИЯ В DAZN - КАК ДА СЕ АБОНИРАМЕ ЗА КУБРАТ ПУЛЕВ СРЕЩУ ДЖОШУА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Коментари


Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички