Британците униха: Не могат да гледат Джошуа - Пулев в кръчмите и баровете


Британците униха: Не могат да гледат Джошуа - Пулев в кръчмите и баровете
Снимка: Lap.bg/ Mandatory credit: Mark Robinson and Dave Thompson/Matchroom Boxing

2902 0

Голяма част от лондончани (а вероятно и от всички британци) ще гледат мегабитката между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев вкъщи. Въпреки че мерките във Великобритания бяха разхлабени и кръчмите и баровете бяха отворени, те имат вечерен час, а това означава, че не могат да обещаят на посетителите си, че ще могат да изгледат целия двубой при тях, предаде "The Sun".

От "Sky Sports" предупредиха заведенията, че шоуто на "Уембли" може да приключи по-късно от 23,00 часа. А зона 1 и зона 2 кръчмите и пъбовете имат право да останат отворени само до 23,00 часа. В Англия очакват сблъсъкът между българина и британеца да започне в около 22,30 часа местно време и заведенията може да не успеят да го покажат на посетителите си целия.

РЕГИСТРАЦИЯ В DAZN - КАК ДА СЕ АБОНИРАМЕ ЗА КУБРАТ ПУЛЕВ СРЕЩУ ДЖОШУА

"Поради времето на основното събитие между Джошуа и Пулев ние съветваме клиентите на Sky Business (кръчми/барове и т.н.), които желаят да закупят събитието Pay-Per-View, че може да не са в състояние да покажат цялата битка заради полицейския час в 23:00 в съответствие с правителствените ограничения. В крайна сметка решението е на заведението, ако те искат да предават битката, но ние ги информираме за правителствената заповед и рисковете, които се поемат, ако мачът продължи след 23,00 часа", обявиха "Sky Sports".

ЕТО КОЙ ЩЕ ИЗЛЪЧВА ЗРЕЛИЩЕТО КУБРАТ ПУЛЕВ СРЕЩУ АНТЪНИ ДЖОШУА

След предупреждението някои от кръчмите са взели решение да не показват спортното събитие на уикенда, на седмицата, а дори и на месеца. А ето и програмата на галавечерта в Лондон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички