На Острова не пропуснаха да припомнят всичко най-скандално около Кубрат Пулев (ВИДЕО)


На Острова не пропуснаха да припомнят всичко най-скандално около Кубрат Пулев (ВИДЕО)
Снимка: интернет

6427 0

Днес един срещу друг ще се изправят Кубрат Пулев и Антъни Джошуа в мач за световната титла в тежката категория на бокса. За суперсблъсъка се говоря в цял свят, като в най-голяма степен това важни за България и Великобритания, откъдето са двамата боксьори.

На Острова не пропуснаха да отбележат най-скандалните изцепки на Пулев от последните години. Разбира се, най-голямо внимание е обърнато върху прословутата целувка на българина с репортерката Джени Суши след победата му над Богдан Дину.

КАК ДА СЕ АБОНИРАМЕ ЗА ПУЛЕВ - ДЖОШУА В DAZN (СТЪПКА ПО СТЪПКА)

Изданието "Сън" отбелязва, че от Калифорния моментално спрели правата на Кубрат, както и че той рискувал кариерата си. Освен това напомнят, че брат му Тервел моментално пуснал видео, на което се вижда как Суши танцува в скута на човек от щаба на Кубрат. Временно му бе отнет лиценза, заплати глоба от 2000 паунда, а след това наказанието изтече, но бе предупреден - накратко преразказва случката изданието.

Обърнато е внимание на скорошно интервю на претендента за световната титла, което бе определено като "расистко". В него Кобрата е запитан за силните черти на Джошуа и отговаря, че тенът на британеца е по-добър от неговия.

Разбира се, както и във всяка новина, която касае личния живот на Кубрат Пулев, така и в този материал на "Сън" е обърнато специално внимание на Андреа - бившата(?) половинка на българския боксьор. Качени са горещи нейни снимки и се посочва, че тя е "популярна поп-фолк певица в България".

Как да гледаме суперсблъсъка Пулев - Джошуа?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички