На 55: Майк Тайсън с трудна за осъзнаване физика - появи се нова СНИМКА


На 55: Майк Тайсън с трудна за осъзнаване физика - появи се нова СНИМКА
Снимка: Guliver/GettyImages

66315 0

Въпреки че вече е на 55 години, една от най-големите легенди в историята на бокса Майк Тайсън все още поддържа физическа форма, на каквато могат да завидят мнозина. Това бе потвърдено и от най-скорошната му снимка, появила се в социалните мрежи (можете да я видите по-долу в материала).

Често след прекратяването на професионалните им кариери много спортисти (не само боксьори) до голяма степен променят целия си начин на живот - тренировки и хранене най-вече, което понякога прави неразпознаваеми някогашните атлети.

Това обаче далеч не важи за "най-лошия човек на планетата". Самата тема дори бе повдигната преди в неговия подкаст Hotboxin. Когато е говорил с други бивши шампиони в шоуто, те са отбелязвали колко малки и слаби се чувстват след края на кариерите им.

Железния Майк обаче остава критичен към себе си. Той е споделял как се чувства като сянка на бившето му аз и че ако то го види в момента, ще бъде засрамено от него. Припомняме, че Тайсън се пенсионира през 2005 година.

На най-новия кадър с най-младия световен шампион при най-тежките в бокса той е седнал в тренировъчната зала. Макар и с тениска и шорти, то отново се забелязва впечатляващата мускулатура на 55-годишния американец.

Както е известно, той се завърна на ринга за бой с Рой Джоунс-младши. Сега пък Майк Тайсън призна, че е готов да прегази Джейк Пол срещу налудничава сума - ето колко точно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички