Майк Тайсън започна да произвежда отхапани уши с канабис (СНИМКА)


Майк Тайсън започна да произвежда отхапани уши с канабис (СНИМКА)
Снимка: Guliver/GettyImages

4923 0

Компанията на Майк Тайсън започна производството на доста интересен хранителен продукт във формата на ухо, което е отхапано от горната страна. 

Смята се, че компанията за производство на канабис на 55-годишния бивш шампион в тежка категория генерира печалби от над 1 милион долара месечно, като предлага първокласни щамове марихуана, напитки и екстракти, наред с други продукти. Всъщност, Тайсън е собственик на 420 акра марихуана, разположени в Южна Калифорния, където отглеждането на подобен тип опиати са легализирани.

Той е направил огромна сума пари в света на тревата и сега изглежда, че следващото му начало включва продажбата на ядливи продукти във формата на ухо, като новият продукт е обозначен като „Mike Bites“.

Формата на продукта, разбира се, има връзка с мача на Тайсън през 1997 г. за титлата на WBA в тежка категория срещу Ивендър Холифийлд, където "Най-лошият човек на планетата" отхапва парче от ухото на съперника си. За действията си Майк е глобен с 3 милиона долара от Алетическата комисия на щата Невада и няма право да се състезава повече от година, докато лекарите правят всичко възможно да спасят ухото на Холифийлд. 

За шокиращия инцидент се говори и до днес, но въпреки това двамата двамата са изгладили отношенията си, като Холифийлд споделя, че с това си действие Майк го е научил да прощава. 

Тайсън от своя страна говори за инцидента чак през 2020 година пред Fox News, като сподели:

"Ухапах го, защото исках да го убия. Бях наистина ядосан от удара на главата ми и всичко останало. Наистина загубих представа за случващото се и за цялата битка. Това ме извади от моя план за битка и всичко".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички