Майк Тайсън отказа боксов сблъсък, заплашиха го с пистолет (ВИДЕО)


Майк Тайсън отказа боксов сблъсък, заплашиха го с пистолет (ВИДЕО)

8205 0

Боксовата легенда Майк Тайсън стана част от стряскаща случка във вторник вечер, когато непознат насочи пистолет срещу лицето му. Появи се видео, на което се вижда как нападателят вади пистолет в бар в Холивуд, като преди това смелчагата е предизвикал Железния в боксов сблъсък.

Бившият боксьор е бил в бар, за да гледа малко комедийно шоу, но за нещастие става част от страшната ситуация, която може би никога няма да бъде изяснена доколко е достоверна или е просто скеч от шоуто.

Видеокадри, получени от TMZ, показват как мъжът прекъсва шоуто и се приближава до бившия шампион в тежка категория. Не се чува какви реплики са си разменили, но очевидци твърдят, че той е предизвиквал Тайсън в боксов дуел, за да може да "подобри статута си".

"Динозавърът" отказа предложението, като малко по-късно друг мъж, представящ се за домакин, се намесва като застава между тях. Този път репликите са по-ясни и биват записани в кадрите: "Какво правиш, за Бога? Махни се оттук. Няма да си играя с теб, махай се", заявява домакинът. Именно момент след заканите, неканеният гост вади пистолет, а фотографът се скрива под масата.

Хората биват изумени от стореното, но малко по-късно пистолетът бива прибран, а Тайсън запазва хладнокръвие през цялата ситуация. Все пак краят е щастлив и двамата се прегръщат преди агресорът да си тръгне. Потвърдена информация показва, че в нито един момент не е викана полиция.

А ето кой се закани на великия боксьор в последно време, въпреки че Тайсън е решен да го прегази! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички