Мениджърът на Кобрата: Има вариант мача с Джошуа да се проведе в Хърватия


Мениджърът на Кобрата: Има вариант мача с Джошуа да се проведе в Хърватия
Снимка: Guliver/GettyImages

1354 0

Мениджърът на боксьора Кубрат Пулев Ивайло Гоцев заяви, че много държави имат желание да организират предсоящия мач на Кобрата срещу Антъни Джошуа. Пулев трябваше да се бие за титлата в тежка категория на IBF срещу англичанина на „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“ на 20-ти юни, но двубоят бе отложен заради пандемията от коронавирус.

Ивайло Гоцев сподели, че съществува вариант мачът да бъде проведен в Хърватия. „Имаме много солидна оферта за мача на Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа. Уважаваме промоутърът на британеца Еди Хърн и затова следим как върши нещата си в Близкия Изток и търси място за двубоя. Всички се съгласихме да изберем най-доброто предложение за сблъсъка, което не изключва и Лондон, но трябва да се променят правилата заради пандемията. Засега не изглежда положително да го организираме в английската столица, както от беше планирано. Ще изслушаме всички оферти, които идват от цял свят“, каза Гоцев пред ESPN.

“Единственото желание на Джошуа е този двубой да се проведе във Великобритания, но аз не съм фен на мач пред празни трибуни. Дори да има малко фенове, ще трябва сериозно да обмислим такъв вариант. Има много държави, които искат да организират подобен двубой. Хърватия е тази, която подкрепя Кубрат. Пула Арена е амфитеатър, който е построен по време на Римската империя. Има страхотна история и двамата ще се бият като истински гладиатори“, добави промоутърът.

А ето какъв срок бе поставен за определяне на локация на мача между двамата боксьори.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички