Джошуа - Пулев и Уайлдър - Фюри 3 може да се случат в една нощ в Близкия изток


Джошуа - Пулев и Уайлдър - Фюри 3 може да се случат в една нощ в Близкия изток
Снимка: БГНЕС

3891 0

Мачът Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев и този между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър може да се проведат в рамките на една боксова галавечер. Новината съобщи ексклузвино за "World Boxing News" промоутърът на Пулев и Фюри - Боб Аръм. Той посочи, че такова мащабно събитие би могло да се реализира в Саудитска Арабия, където се проведе последната битка на Джошуа - победата над Анди Руис.

"Ако Джошуа срещу Пулев може да се случи в Саудитска Арабия, защо да не добавим Фюри срещу Уайлдър 3 към картата? Това би било едно от най-големите събития в тежка категория в историята. То обаче ще зависи от това колко са дълбоки джобовете на Саудитска Арабия в случая. Със сигурност не би било напълно извън сферата на възможността поради това, което светът преживява в момента", пише специализираното боксово издание.

Аръм обяви, че би разгледал всяко предложение за голям мач с участието на негови бойци в Саудитска Арабия. "Независимо дали става дума за боя Фюри срещу Джошуа, Фюри срещу Уайлдър или Джошуа срещу Пулев, МТК Global разговаря с хората от Близкия изток. Те виждат какви са офертите там. МТК ще пресеят офертите и ще ни докладват. Ако приемем една или друга от тях, ще можем да започнем преговори", коментира известният промоутър. Вчера пък Пулев заяви, че при определени условия би позволил на Джошуа да се бие с Фюри преди мача с него самия.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Из архива


Защо Русия ще участва без своето знаме на Олимпийските игри в Токио?

На втори поредни олимпийски игри Русия ще участва без своя флаг, а на Игрите в Токио спортистите ще се състезават...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама