Кубрат: Джошуа още не се е възстановил от загубата на Руис


Кубрат: Джошуа още не се е възстановил от загубата на Руис
Снимка: Getty Images/Gulliver

2125 0

Кубрат Пулев е категоричен, че може да прекъсне доминацията на британските боксьори, които в момента държат всички титли в тежката категория. И това ще се случи в двубоя му срещу Антъни Джошуа.

"Повече от убеден съм, че ще успея да го направя и съм способен на това. Без значение какви маневри и игрички се опитва да направи Еди Хърн, ще се изправя срещу Джошуа и ще го победя. Просто е написано", заяви българинът пред Sky Sports.

Според него Ей Джей не се в възстановил психически от загубата от АНди Руис, въпреки че в реванша победи и си върна коланите. Освен това Кобрата изрази съжаление, че през 2017 година контузия го спря от двубоя с британеца и по този начин не е успял да се превърне в първия, победил Джошуа. "Не смятам, че се е възстановил. Психиката е нещо, с което се раждаш и имаш вътре в себе си. Също така е нещо, върху което се работи още от много малка възраст. Още от детска възраст, в семейството, където едно дете израства, след което се утвърждава като самостоятелен човек. Докато неговата е друга и беше въпрос на време да бъде разкрит.

Да съм честен, наистина съм разстроен, че тогава (б.р. 2017г.) не успях да се изправя срещу него. За съжаление, възстановявах се от контузия, която ме спря да се бия с него. Такова бе желанието на Господ. Сега моето време най-накрая настъпи - по този начин победата ми ще бъде още по-сладка", допълни още Пулев. А каква закана отправи Кобрата към световния шампион - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички