От щаба на Кубрат Пулев предлагат мача с Джошуа да е на римски амфитеатър


От щаба на Кубрат Пулев предлагат мача с Джошуа да е на римски амфитеатър
Снимка: БГНЕС

2368 0

Двубоят между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа продължава да е с неясна дата, след като стана ясно, че няма да е на 20 юни. Освен обаче датата, вече се прокрадват и мнения, че срещата няма да се състои във Великобритания, а се обсъждат и различни варианти.

От щаба на българина са отправили предложение да се проведе на римски амфитеатър в Хърватия, това обяви мениджърът му Ивайло Гоцев пред "Дневник". "Дадохме си четири седмици на разположение да търсим нова територия, ако положението и мерките в Англия не се променят. Здравето на боксьорите и всички замесени лица е на първо място и трябва да се вземат всички предпазни мерки."

"От наша страна обсъждаме Хърватия. Там има уникален римски стадион "Пула арена" и сме в активни разговори. Този вариант ни харесва, защото е в Европа, в средата на континента. Самата арена предразполага за невиждано по рода си събитие в наши времена. Също ще има възможност за публика при правилни взети мерки", заяви още Гоцев пред изданието. По-рано пък се появи информация, че Мачът Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев и този между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър може да се проведат в рамките на една боксова галавечер.

ПОТЕНЦИАЛНАТА СМАЙВАЩА АРЕНА ЗА ПУЛЕВ - ДЖОШУА ВИЖТЕ ТУК! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички