Гоцев: Пулев може да се бие с Джошуа през август или септември


Гоцев: Пулев може да се бие с Джошуа през август или септември
Снимка: Getty Images/Guliver

2152 0

Мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, обяви нова възможна дата за провеждането на мача на българина срещу Антъни Джошуа. Двубоят бе насрочен последно за 25 юли, но според Гоцев, той ще се състои месец или да по-късно - през август или септември. Гоцев съобщи новината пред "Дневник".

Както е известно, според мениджъра, вариант за място на провеждане на мача е Хърватия. "Те не могат да се срещнат в България, защото Джошуа няма да се съгласи. Той искаше да се бие у дома, но форсмажорните обстоятелства промениха нещата", посочи Гоцев.

Мениджърът обяви, че с екипа на британеца са се споразумяли да си дадат 4 седмици, в които да потърсят ново място за провеждане на битката, ако строгите мерки във Великобритания не се променят. Страната се превърна в най-засегнатата в Европа от пандемията от коронавирус. "Кубрат беше готов да се бие дори в задния двор на Джошуа, дори ако съдиите бяха неговото семейство", допълни Гоцев. А за какъв вариант за място на провеждане спомена Еди Хърн вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички