Майк Тайсън отсече: Не смятам, че Конър Макгрегър е способен да се върне на върха


Майк Тайсън отсече: Не смятам, че Конър Макгрегър е способен да се върне на върха
Снимка: Getty Images/Guliver

3078 0

Шумът около Конър Макгрегър определено няма край. Легендата на бокса Майк Тайсън е на мнението, че Конър няма да е същия "убиец", когато се завърне в октагона заради екстравагантния му начин на живот.

Железния Майк, който завърши своята 20-годишна професионална кариера с 50 победи и 6 загуби, е сигурен, че липсата на мотивация на ирландеца ще му попречи да се върне на върха.

"Конър получава толкова много пари и смятам, че това го разсейва. Бил съм там и знам какво е. Получаваш 30 или 40 милиона, за да влезеш на ринга и след това ти казват, че след няколко месеца ще се биеш пак, тогава си задаваш въпроса "Струва ли си?", заяви бившият световен шампион в тежка категория пред подкаста на Hot Boxin'.

Тайсън посочи, че и лайфстайлът на ирландеца му играе лоша шега и го разсейва допълнително. Бившият боксьор допълни, че основното, което мотивира Макгрегър са парите и това не му се нрави.

Определено персоната на бившия шампион на UFC неведнъж му е създавала неприятности. Най-скорошната му случка бе през 2019 година, когато Конър удари възрастен мъж, който отказа да отпие от уискито на звездата.

Очаква се Конър Макгрегър да се завърне тази есен. Ето кой може да бъде неговия опонент.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички