"Приспивам го в рунд №1" - скандалджията Джей Пол обеща тежък побой на Конър МакГрегър


"Приспивам го в рунд №1" - скандалджията Джей Пол обеща тежък побой на Конър МакГрегър
Снимка: GettyImages

1651 0

Джейк Пол направи пореден опит да предизвика Конър Макгрегър. Интернет сензцията, който отскоро преследва кариера в бокса, продължава с опитите си да спечели вниманието на бившия шампион на UFC, с когото иска да се бие вече от две години.

Пред TMZ Джейк бе категоричен, че може да нокаутира ирландеца, независимо дали срещата се състои на боксовия ринг, или октагона.

„Знам, че мога да победя Конър. Хората мислят, че съм луд, но истината е, че аз наистина съм такъв. Благодарение на лудостта стигнах дотук. Вярвам в способностите си, Конър лека-полека залязва и в пряк сблъсък мога да го нокаутирам още в първия рунд“, заяви със самочувствие Problem child (бел. ред - Детето проблем) в интервюто.

Звездата в социалните мрежи не пропусна да се заяде и с президента на UFC – Дейна Уайт. Разкритикува го, че не иска да позволи на Макгрегър да влезе в битка с него, както и за сумите, които плаща на своите бойци.

Американецът се опитва да влезе в главата на Конър от доста дълго време насам с най-различни медийни изяви. Най-запомнящата се бе през зимата на 2020 година. В платформата за видеосподеляне YouTube бе качил видео, в което си позволи да обиди Макгрегър и същевременно му предложи чек на стойност 50 милиона долара за двубой. Интерсното е, че до ден-днешен 33-годишният боец не е отговорил пряко на нападките.

Ето какво се случи с Конър наскоро в родната му Ирландия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички