МакГрегър кара бясно в родна Ирландия, бързо го заловиха (ВИДЕО)


МакГрегър кара бясно в родна Ирландия, бързо го заловиха (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1552 0

Кадри от преследването на Конър МакГрегър от полицията преди ареста му се появиха в интернет. В сряда беше съобщено, че бившият шампион на UFC в две категории е арестуван в родната Ирландия за опасно шофиране.

Местната полиция даде изявление за случилото се пред Irish Independent: "Националната полиция на Ирландия арестува мъж на 33-годишна възраст във връзка с инцидент с опасно шофиране в района на Палмърстаун вчера вечерта, вторник, 22 март 2022 г. Мъжът е отведен в гара Лукан Гарда, където по-късно е обвинен. Той е освободен в очакване на явяване пред окръжния съд в Бланчардстаун на по-късна дата".

Боецът е бил задържан между градовете Лукан и Палмърстаун, а неговият автомобил Bentley Continental GT на стойност 140 000 паунда беше временно иззето, преди да бъде върнато на ирландската суперзвезда.

Кадри на МакГрегър, каращ по магистралата моменти преди ареста му, също бяха разпространени в онлайн пространството, като фен в Twitter е публикувал видео, на което се забелязва ирландецът да крещи и псува, след като чува полицейските сирени и вижда гонещия го полицейски автомобил. Самият Макгрегър сподели видеото, което има близо 65 000 гледания в Twitter.

33-годишният спортист, с най-високи доходи за 2021 г., трябва да се яви пред съда следващия месец. Той може да бъде глобен с  4000 паунда, а максималното накадание би било присъда от шест месеца затвор.

Въз основа на сумата, която спечели миналата година, "известният" може да плати глобата си за едва 16 минути. Той плати глоба от 330 паунда през 2017 г. за превишена скорост в родния си Дъблин като има редица други нарушения, свързани с шофиране. Общо МакГрегър има 18 присъди, включително посегателства и проблеми с обществения ред.

Той е бил разследван по подозрение за сексуално насилие два пъти, но не са повдигнати обвинения в нито един от случаите. Ирландецът тренира за завръщането си в UFC и очаква битка за титлата в полусредна категория с шампиона Камару Усман.

Преди 22 дни ирландецът ексклузивно разкри плановете си за закупуване на футболния Челси!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички