Макгрегър подпали Фюри: Отиди целуни з***ика на Хабиб


Макгрегър подпали Фюри: Отиди целуни з***ика на Хабиб
Снимка: Getty Images

4421 0

Бившият шампион на UFC в 2 категории Конър Макгрегър нападна звездата в бокса тежка категория Тайсън Фюри, който според него подкрепя неговия голям съперник Хабиб Нурмагомедов. "Циганския крал" отговори на ирландеца, като му каза, че е "побойник, който бие старите хора и никой не го харесва".

Скандалджията Макгрегър не се стърпя и отговори и на този коментар на британеца. "О, не, хората не ме харесват. Какво ще правя? Ха-ха-ха-ха, идиот! Ти си просто малък лизач, брато. Това е.

Стоиш там, докато бащата на приятелите ти бива нападнат, и не правиш нищо. Това е краят на всичко, брато. Не забравяй да целунеш задника на Хабиб. Очевидно си забравил да го направиш", написа боецът в Туитър, но скоро след това изтри публикацията.

Макгрегър за последно беше в октагона през миналия юли, когато се проведе нощ на UFC 264. В основното събитие той се изправи срещу Дъстин Порие, който го победи в първи рунд. Макгрегър получи счупване на крака в този мач и досега се възстановява от фрактурата. А в какъв цирк се замеси Конър през септември вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички