Конър Макгрегър е в отлична форма преди завръщането си в UFC (ВИДЕО)


Конър Макгрегър е в отлична форма преди завръщането си в UFC (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3288 0

Конър Макгрегър зарадва своите фенове, загатвайки за завръщането си обратно в октагона. Звездата от UFC качи в социалната мрежа "Туитър" видео, в което тренира усърдно, след като си взе дълга почивка от спорта.

Видеото е с описание „Ударите, които създават кошмари“. В "Туитър" Макгрегър е следван от 9 милиона души и за отрицателно време видеоклипът навъртя над 300 хиляди гледания.

Завръщането на ирландеца се очаква да бъде в края на 2022 година, след като президентът на UFC Дейна Уайт говори за това:

„Няма да се върне преди есента със сигурност. Предстоят ни много събития и мачове това лято. По-късно през годината ще изберем подходящ съперник за Конър, разбира се, след като направим консултация с нашите доктори за това дали той е физически готов“, заяви Уайт по време на пресконференция.

Последният мач на Макгрегър бе през юли миналата година срещу Дъстин Порие и завърши едва в първия рунд, след като ирландецът получи тежка контузия в глезена. Тази загуба за бившия световен шампион бе трета в последните му 4 двубоя!

Ако Макгрегър се завърне, най-вероятно ще премери сили с настоящия шампион в лека категория Чарлс Оливейра. Други не отписват възможността да видят още един сблъсък между 33-годишния боец и Хабиб Нурмагомедов. Трети пък са на мнението, че Конър ще се изправи в боксов сблъсък срещу интернет сензацията Джейк Пол, която от доста време се опитва да му "влезе в главата". Ето какво каза Пол за евентуалния сблъсък с Конър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички