^ 1
Майк Тайсън бе щастлив почти колкото Фюри, когато мачът приключи (ВИДЕО)

Майк Тайсън бе щастлив почти колкото Фюри, когато мачът приключи (ВИДЕО)


Майк Тайсън бе щастлив почти колкото Фюри, когато мачът приключи (ВИДЕО)

9155 0

Голямата боксова легенда Майк Тайсън бе един от хилядите, които имаха честта да присъстват на живо на един от най-големите и най-чаканите дуели в спорта за тази година - супербитката между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър, след която американецът изобщо не е в добра кондиция след нокаута.

Всеизвестно е, че Майк е един от най-големите фенове на Фюри и безусловно го подкрепяше и в този му двубой. Една от големите причина за това, разбира се, е, че Фюри е кръстен именно на него от своите родители. Майк винаги е отличавал тази причина, която определено го кара да се гордее.

53-годишният бивш двукратен световен шампион в тежка категория няма как да не е бил доволен и от друг фактор - просто, че Уайлдър загуби, защото нееднократно в миналото американецът е казвал, че би смазал Майк в най-добрата му форма.

Преди двубоят "Железния Майк" бе почетен заедно с други две боксови легенди от миналото - Евандър Холифийлд и Ленъкс Люис, като 3-мата излязоха на сцената и бяха наградени с медали от федерацията WBC. След мача, пък, Майк Тайсън бе уловен да пощурява от радост (вижте във видеото по-долу).

А тоталната доминация на Фюри в двубоя срещу Уайлдър бе напълно неоспорима. Статистиката показва, че броят удари, които американецът е нанесъл, са били наистина смешни. Вижте колко са, както и повече подробности - в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Легенда разсипа Уайлдър: Той просто не може да се боксира

Дионтей Уайлдър е роден с нокаутираща сила, която не може да се научи, но така и не разви техниката си и просто...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама