Майк Тайсън бе щастлив почти колкото Фюри, когато мачът приключи (ВИДЕО)


Майк Тайсън бе щастлив почти колкото Фюри, когато мачът приключи (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

10708 0

Голямата боксова легенда Майк Тайсън бе един от хилядите, които имаха честта да присъстват на живо на един от най-големите и най-чаканите дуели в спорта за тази година - супербитката между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър, след която американецът изобщо не е в добра кондиция след нокаута.

Всеизвестно е, че Майк е един от най-големите фенове на Фюри и безусловно го подкрепяше и в този му двубой. Една от големите причина за това, разбира се, е, че Фюри е кръстен именно на него от своите родители. Майк винаги е отличавал тази причина, която определено го кара да се гордее.

53-годишният бивш двукратен световен шампион в тежка категория няма как да не е бил доволен и от друг фактор - просто, че Уайлдър загуби, защото нееднократно в миналото американецът е казвал, че би смазал Майк в най-добрата му форма.

Преди двубоят "Железния Майк" бе почетен заедно с други две боксови легенди от миналото - Евандър Холифийлд и Ленъкс Люис, като 3-мата излязоха на сцената и бяха наградени с медали от федерацията WBC. След мача, пък, Майк Тайсън бе уловен да пощурява от радост (вижте във видеото по-долу).

А тоталната доминация на Фюри в двубоя срещу Уайлдър бе напълно неоспорима. Статистиката показва, че броят удари, които американецът е нанесъл, са били наистина смешни. Вижте колко са, както и повече подробности - в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички