Фюри нескромно посочи единственото място, където би провел трети мач с Уайлдър


Фюри нескромно посочи единственото място, където би провел трети мач с Уайлдър
Снимка: Guliver/GettyImages

33272 0

Новият шампион в тежка категория на WBC Тайсън Фюри призна, че не е против и очаква днешният му съперник Дионтей Уайлдър да поиска трета среща на ринга между двамата. В реванша днес рано сутринта британецът надви досегашния шампион на WBC с технически нокаут в седмия рунд и влезе в историята. Вижте как - в този материал. Американецът има 30 дни, за да поиска договорената трета битка с Фюри да стане факт.

"Има само едно място за провеждането на трета битка и това е "Allegiant Stadium" (домът на отбора по американски футбол Лас Вегас Ребълс). Пред 70 000 фенове. Казах на всички с чифт уши, че Циганският крал ще се върне на трона. Всички ме отписваха. Аз съм разрушител. Не е лошо за някой с юмруци като възглавници", заяви 31-годишният Фюри пред "BT Sport Box Office".

Както е известно, за разлика от първия мач между двамата през декември 2018 година, този път британецът категорично се разправи с Уайлдър, като успя да го прати на 2 пъти в нокдаун, преди да го нокаутира. Така Циганския крал сложи край на петгодишното царуване на американеца като световен шампион в тежка категория на WBC. Вижте тук отвратителната постъпка на Тайсън някъде около средата на мача в Лас Вегас. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички