Фюри отсече, че победата над Уайлдър не може да се мери с друг негов успех (ВИДЕО)


Фюри отсече, че победата над Уайлдър не може да се мери с друг негов успех (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

21172 0

Тайсън Фюри записа изключително категорична и престижна победа в реванша си срещу Дионтей Уайлдър, като отне пояса от WBC на американеца. Оказва се обаче, че "Циганския крал" вижда друга своя победа като най-важната и най-голямата в своята кариера.

След мача, докато репортерите гонеха Фюри с различни въпроси, един от тях го накра да се спре и да отговори. Той бе свързан с най-великия момент в професионалната кариера на британеца и дали тази му победа срещу Уайлдър не се явява този момент. Отговорът обаче бе твърдо отрицателен.

"Не, никога. Нищо никога няма да бъде по-голям момент за мен от победата срещу Владимир Кличко. Защото това бе първото ми шампионско царуване. Защото никой, абсилютно никой не очакваше да победя Кличко в Германия. Днес очакваха да спечеля, не бях аутсайдер, беше битка 50 на 50" - обясни Фюри.

След това Тайсън бе запитан, все пак, какво е чувството да дойде на американска земя, да победи боксьор като Уайлдър и да подобри толкова рекорди. Отговорът му бе лаконичен - "фантастично", като след това отдаде заслуженото на Дионтей като го похвали.

Веднага след тази му победа се заговори за евентуален британски мегасблъсък. Самият Тайсън Фюри дори сподели условието, при което такава битка би могла да се състои. Вижте повече подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


Професор посочи 8-те фактора за изпълнение на успешни дузпи след мача

В плейофите на Евро 2020 цели 3 мача завършиха с изпълнение на дузпи след равенство в основното време и продълженията....

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама