Тайсън обясни защо не успя да победи Уайлдър още в първия мач


Тайсън обясни защо не успя да победи Уайлдър още в първия мач
Снимка: Guliver/GettyImages

9747 0

Новият шампион на WBC в тежка категория - Тайсън Фюри, обяви защо, според самия него, не е успял да победи Дионтей Уайлдър в първия мач между двамата - през декември 2018 година. Тогава мачът завърши със спорно равенство, но тази сутрин българско време Фюри нокаутира американеца в седмия рунд и му отне титлата, която държи 5 години. Британската звезда сподели още защо смята, че боксови специалисти и фенове са го отписвали преди реванша днес.

"Преди 15 месеца бях с тегло под нормата и бях прекалено трениран. След последната ми битка всички ме отписаха, но аз казах на всички с чифт уши, че Циганския крал ще се върне на трона", заяви Фюри пред "BT Sport" след мача.

"Аз съм човек на думата. Казах на Уайлдър, на екипа му, на света. Ние тренирахме за нокаут. Говоря така, защото мога да го подкрепя с факти. Хората ме отписват, гледат дебелото ми коремче и плешивата ми глава и мислят, че не мога да се бия. Уайлдър се бори с най-добрия Тайсън Фюри, и двамата бяхме в най-добрата си форма", сподели още звездата. А какви са реалните измерения на доминацията на Фюри над съперника му вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички